Esetçe’de Doğalgaz Sevinci!

Esetçe Beldesinde Doğalgaz Test Edildi.

Esetçe Beldesinde 2022 yılında çalışmalarına başlanan doğalgaz çalışmaları tamamlanarak 03.02.2023 Cuma günü ilk test çalışması gerçekleştirildi.

Esetçe Beldesi Belediye Başkanı Cemal Deniz, 2022 yılı Temmuz ayında başladıkları doğalgaz çalışmalarını tamamladıklarını belirterek ”Bugün beldemiz için tarihi bir gün yaşıyoruz. İpsala’dan 8,5 km boru hattı ile beldemiz şebekesine doğalgazı verdik. Bu hizmet beldemize hayırlı olsun ”dedi.

Esetçe Beldesi Belediye Başkanı Cemal Deniz, ”Bu süreçte bizlere her türlü desteği sağlayan başta milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal, AK parti İl başkanımız Belgin İba, ilçe başkanımız Hakan İlkdoğmuş ve Gazdaş yetkililerine, ben ve meclis üyelerimiz, halkımız adına çok teşekkür ediyorum ”dedi.

Esetçe Beldesi Belediye Başkanı Cemal Deniz, ”Belde de 360 adet doğalgaz abonesi bulunduğunu belirterek “06.02.2023 Pazartesi günü itibariyle abone işleri başlayacaktır. Halkımıza hayırlı olsun.”dedi.

Haberin Ek Görselleri

Esetçe’de Doğalgaz Sevinci!