Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No:2021/7)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Tebliğ No:2021/47) 18 Aralık 2021 tarihli ve 31693 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmıştır.

İlgili Tebliğin 14.Maddesi Başvuru şekli, yeri ve zamanı bölümü 7.fıkrası "Bu Tebliğ kapsamında yapılacak başvurular, 01 Ocak tarihinden başlayarak 60 (altmış) gün içerisinde, son başvuru tarihi mesai bitimine kadar, başvuru sahipleri tarafından dosya halinde elden İl Müdürlüğüne teslim edilerek yapılır." hükmü gereğince, başvuruların 01 Mart 2022 tarihi mesai bitimine kadar Edine İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılması gerekmektedir.

Söz konusu proje kapsamında başvuru yapacak üretici/çiftçilerimizin başvurularını İl Müdürlüğüne yapmaları gerekmektedir.

İpsala İlçe Tarım ve Orman Md.lüğünün yazısını ulaşmak için tıklayınız.